"Már a jegyes fotózáson hamar összebarátkoztunk és egyből ráérzett mit szeretnénk viszontlátni a fotókon. A természetességünket adta vissza a képekben. Úgy tudtuk megmutatni neki magunkat, hogy közben semmi feszélyezettséget nem éreztünk.
Jó hangulat, kreativitás, baráti légkör. Mindez megvolt a kreatív fotózason és az esküvő napján a készülődéstől kezdve egészen hajnalig.

Profin meglátta és megörökítette a nagy nap pillanatait. Örültünk, hogy köztünk volt és újból őt választanánk!"

Cili és Attila
"Kedves Karcsi,

Ezúton szeretnénk utólag is megköszönni munkádat, amit esküvőnkön, illetve a két fotózáson nyújtottál. Pontosabban meg szeretnénk köszönni a sok tippet, tanácsot, jókívánságot, és azt, hogy vizuálisan is örökre felejthetetlenné tetted életünk legszebb és legkülönlegesebb napját fotóiddal, amelyekről csak a legnagyobb örömmel és elismeréssel tudunk beszélni!

Az ember nyilván nem tudja, hogy mit várjon egy fotózástól, de azt bizton állíthatom neked, hogy nem egy ilyen lendületes, ugyanakkor kényelmes, egy percig sem megterhelő, egyúttal nagyon jó hangulatú programot, amiben ráadásul kétszer is részünk lehetett veled.

Nem igazán tudjuk, hogy mit lehetne kiemelni - pontosságodat, rugalmasságodat, személyed hihetetlenül pozitív kisugárzását, profizmusodat, kreativitásodat, stílusodat, de még sorolhatnánk -, így az összhatást kell mondanunk, hiszen akkor, amikor az esküvőnkre gondolunk, egyúttal rád is, és hibátlan munkádra is gondolunk.

Mindent nagyon köszönünk, és azt kívánjuk, hogy másoknak is legalább akkora örömet tudj szerezni, mint nekünk!"

Timi és Marci
"Kedves Karcsi!

Nagyon örülünk, hogy Téged választottunk esküvői fotósnak. Ha visszagondolunk a Nagy Napra, akkor számunkra már a fotózás megkezdésétől indult az ünnepi hangulat. Egy igazi profi fotósra leltünk benned, aki figyel az időre, hamar kitalálja a beállításokat és figyel a pár igényeire, meg arra is, ha már kicsit elfáradtak a nagy melegben J Szeretnénk megköszönni, hogy a fotózás mellett apró figyelmességgel, segítséggel is hozzájárultál az esküvő sikeres lebonyolításához. Nagyon nagy örömet okoztál nekünk azzal is, hogy gyorsan elkészültek a fotók és pontosan olyan minőségben, amilyenben szerettük volna. Kívánjuk, hogy maradj mindig ilyen közvetlen és vidám fickó, valamint további sok sikert kívánunk a munkádhoz és sok boldogságot a magánéletben is."

Ágota és Peti
"Kedves Karcsi!

Az izgalmunk, hogy hogyan sikerülnek majd az esküvői képeink, már a jegyesfotózás után elmúlt, hiszen fantasztikus képek születtek. Az esküvőnk napján már úgy fogadtunk, mint egy barátot. A szüleinkkel is rögtön sikerült megtalálnod a közös hangnemet, így túlzás nélkül mondhatjuk, úgy éreztük, mintha a családunk tagja lennél. A képek pedig magukért beszélnek, elégedettségünk kifejezésére nehéz lenne a megfelelő szavakat megtalálni. Barátainktól, és rokonainktól a mai napig rengeteg pozitív visszajelzést kapunk a fotókkal kapcsolatban.
Örülünk, hogy megismertünk, és hogy Te voltál ott velünk a „Nagy napon”!

Köszönünk mindent:"

Dóra és Anti
"Kedves Karcsi!

Sokan mondják, egy pár életében az esküvőjük az egyik legfontosabb momentum, melynek megörökítését nem szabad csak úgy, akárkire bízni. Így voltunk ezzel mi is... Amikor megismertünk Téged, egyből tudtuk, hogy azt szeretnék, ha Te lennél velünk azon a bizonyos "nagy napon". És, hogy miért? Mert nemcsak szakmailag, hanem emberileg is Benned találtuk meg azt, amit kerestünk. Egy olyan fotóst, aki méltó emléket állít erről a napról, melyet büszkén mutogathatunk majd az unokáinknak is, és mindezt úgy, hogy önmagunk lehettünk mellette. A felszabadult közegben és baráti hangulatban telt fotózások után a végeredmény pedig nehezen önthető szavakba. Nagyon tetszenek a képek nekünk és bárkinek, aki megnézi; hol mosolyt, hol könnyeket csalnak a szemekbe. Kimagasló fotós vagy az egyébként erős mezőnyben. Ez önmagában mindent elmond. A megismételhetetlen eseményt a legjobbra bíztuk, és újra ezt tennénk!"

Barátsággal,
Évi és Zoli
"Régebbi ismeretségünk miatt már korábbról is ismertem a munkádat, így már egy ideje tudtam, hogy ha egyszer esküvőnk lesz, akkor csakis Te fotózhatod. Így amikor megtörtént a lánykérés, és elkezdtük szervezni az esküvőt, az első teendők között volt megkeresni téged.

A jegyes fotózásra sokat készültünk, szerettünk volna egy egyedi, különleges sorozatot, amiben kiélhetjük a kreativitásunkat. Ebben Te maximálisan partner voltál, nagyon jó hangulatú volt a fotózás, nem is tudom, ki élvezte jobban. Az esküvőn, illetve előtte persze már kicsit feszültebbek voltunk, de nagyon jól kezelted a helyzetet, így hamar feloldódtunk. Azóta már kb. 100-szor néztem meg a képeket. Természetesen nem csalódtam!

A képek gyönyörűek, és ami a legjobban tetszik, hogy tele vannak élettel.Minden kép egy elkapott pillanat, mindegyiken van valami hangulat, érzelem. Nem is csoda, hiszen végig az esküvő alatt szinte észrevétlenül, de mindenhol ott voltál, figyeltél, kattintottál. Nagyon köszönünk még egyszer mindent!!!"

Zita és Balázs
"Kedves Karcsi!

Az esküvők egyik legfontosabb alappillére a fotós. Hiszen hosszú évek múltán is a képek beszélik el, és általuk tudják átélni a párok azt A BIZONYOS NAP-ot. Ezt mi is nagyon jól tudtuk, éppen ezért már jó előre elkezdtük keresni a megfelelő személyt. A honlapodra bukkanva, és a képeidet látva azonnal megkerestünk, mert pont olyan különleges, egyedi, vidámsággal teli fotókat álmodtunk meg mi is. A személyes találkozás nagyon jó hangulatúra sikerült, precíz, határozott, meggyőző voltál...működött a pszichológia.

A jegyes fotózáson már a legelső pillanattól feloldódtunk, nem stresszeltünk egy cseppet sem a fényképezőgép előtt. Nagyon vidám, baráti hangulatban telt a fotózás, a képek pedig egyediek lettek, melyeken látszott a profi utómunka is. Ez a jó hangulat pedig tovább fokozódott a kreatív fotózás alkalmával. A képek és az eredmény pedig önmagáért beszél, minden képet imádunk.

A legjobb választás voltál, reméljük lesz még alkalmunk találkozni. Jó egészségét kívánunk a hamarosan bővülő családodnak!!!"

Andi és Peti
"Kedves Karcsi!

Az esküvő előkészületei alatt sok időt töltöttünk a fotós kiválasztásával, végül mindkettőnk választása rád esett, és mint később bebizonyosodott, jól döntöttünk.

Már a jegyes fotózás első perceitől barátunkként tekinthettünk rád, gátlásainktól hamar megszabadultunk, a fotózás kettőnkről szólt, szinte észre sem vettük, hogy valaki közben minket fotóz, leszámítva azt, amikor a ruhád épségét nem kímélve a földön fekve, vagy a "dzsindzsásból" kukucskálva fotóztál…
Ilyen előzmények után már nagyon vártuk a folytatást, tudtuk a fotók miatt nem kell izgulnunk. A kreatív fotózás hasonlóan jó hangulatban telt, egyedi, a személyiségünknek megfelelő, spontán képek készültek.

A szertartáson illetve az esküvőn készült képeket végignézve pedig újra élhetjük az esküvőnk minden megható és boldog pillanatát. Minden egyes képet imádunk - köszönjük neked!"

Andi és Tamás
"Egy esküvőnek több kulcsfigurája van. Az egyik legfontosabb az esküvői fotós, hiszen a Nagy napot ő örökíti meg a pár, a rokonság és barátok számára. Karcsira mi hamar rátaláltunk, képeit látva azt mondtuk, mi is ilyeneket szeretnénk: természetes, érdekes, kidolgozott képeket. Karcsi viszont a várakozásainkat is felülmúlta: azon túl, hogy a képek gyönyörűek és visszaadják esküvőnk hangulatát, érzéseit, a fotózások élményével is gazdagodtunk. Egyikünk sem szereti ha fényképezik, Karcsi viszont felszabadította bennünk a gátlásokat humorával, jókedvével, profizmusával. Némi fenntartással érkeztünk a jegyes fotózásra, hogy vajon rólunk is olyan lenyűgöző képek készülnek-e majd, mint amiket itt a honlapon láttunk. Ennek a kétségnek nyoma sem maradt a fotózás végére, miután pedig megkaptuk a képeket, biztosak voltunk benne, hogy az esküvői képekkel is elégedettek leszünk. Ez nem is a megfelelő kifejezés erre. A lehető legtöbbet hozta ki belőlünk Karcsi, amit itt is köszönünk Neki!

Kedves Olvasó, esküvőre készülő Ifjú Pár! Tudjuk milyen a lázas szervezkedés és azt is, milyen nagy megkönnyebbülés egy-egy pontot kipipálni a hosszú listán… Szerintünk jó oldalon vagytok: ha Karcsit választjátok, biztosak lehettek abban, hogy a legjobb kezekben lesz a kamera, ami akkor és úgy sül majd el, hogy minden egyes kép telitalálat lesz!"

Üdvözlet Regensburgból,
Andi & Peti
"Kedves Karcsi!

Úgy gondolom nem lehetett véletlen, hogy megtaláltunk Téged!
Nagyon fontos, hogy olyasvalakivel ossza meg a pár életének ezen pillanatait, akiben maximálisan meg tud bízni és aki mellett el tud lazulni annyira, hogy valóban önmagát lássa viszont a képeken. Ezt mi Tőled kaptuk meg... :)
Nagyon szépen köszönjük a kreativitásodat, a türelmedet és nem utolsó sorban a gyors munkádat! :)

A képekről csak annyit tudok mondani, hogy mindet IMÁDJUK!! Egyébként szerintem magukért beszélnek...

Összegzésként csak annyit, hogy bárkinek jó szívvel fogunk ajánlani (főleg olyanoknak akik valami különlegeset keresnek... ) "

Minden jót kívánunk:
Noémi és Gyuri
"Kedves Karcsi!

Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hogy rád találtunk!
Már a jegyes fotózás alkalmával remekül éreztük magunkat veled és nem is gondoltuk volna, hogy egy fotózás ilyen jó hangulatú lehet.
Az, hogy mi ilyen jól éreztük magunkat mindegyik képen tükröződik, és ahogy a képekre pillantunk újra eszünkbe jut ez az érzés.
A tökéletes esküvőnknek meghatározó láncszeme voltál. Az esküvőt megelőző fotózás remek hangulatban zajlott, ami kihatott az egész napra.
Sajnos a néhány órás fotózás egy szempillantás alatt elrepült, ami a csodás hangulatnak volt köszönhető.
Kihoztad belőlünk azt a csodát, amit még mi sem tudtunk magunkról.
Azoktól, akik látták a képeket még ennyi elismerő visszajelzést sohasem kaptunk, ami nagy mértékben neked köszönhető!
Olyan képeket készítettél rólunk, amiket mi el sem tudtunk volna képzelni.

Visszagondolva egy örök élmény volt számunkra, ami sajnos véget ért..

Köszönjük, hogy végigkísérted életünk egyik legszebb pillanatait és örök emléket hagytál képeiddel!
Egy fotózás végére értünk, de valami új kezdődött el..."

Viki és István
"Köszönjük a csodaszép képeket, amiket az esküvőnk és a jegyesfotózásunk alkalmával készítettél. Hálával tartozunk azoknak a barátainknak is, akik esküvőjén megismertünk téged.

Az a néhány perc beszélgetés, és az ott készült képek azonnal meggyőztek minket arról, hogy Téged szeretnénk esküvői fotósnak.
Emberi tulajdonságaid, és szakmai hozzáértésed egyaránt visszaköszönnek képeink hangulatában és mondanivalójában. A jegyesfotózás vidám hangulata érezhető a képeinken, feszengés helyett sikerült önmagunkat adnunk. Az esküvő napján, a nagy jövés-menés közben szinte észre sem vettük, hogy egy fotós is dolgozik körülöttünk, így készülhettek azok csodálatos "lesifotók" amik egy-egy nagyon jól elkapott pillanatot örökítettek meg. Képeink a családi és a baráti körben egyaránt nagy sikert arattak.
Boldogok vagyunk, hogy téged választottunk, mert ezeket a képeket hosszú évek múlva is örömmel nézegetjük majd."

Baráti üdvözlettel,
Anita és Tomi
"Számunkra nem okozott nagy fejtörést jó fotóst találni életünk egyik legfontosabb napjára. Hamar rábukkantunk Karcsi honlapjára és a munkái magával ragadtak bennünket. Rögtön beleszerettünk a képeibe, tudtuk, hogy nekünk, rá van szükségünk!

A jegyes fotózásnál hamar megbarátkoztunk egymással és a fényképezőgépével, észre sem vettük a jelenlétét. Ilyenkor ez a legmegfelelőbb momentum, így volt képes a legeredetibb képeket készíteni rólunk.

Az esküvői fotózásra már nagy örömmel érkeztünk, mert tudtuk, hogy jó hangulatban fog eltelni és csodálatos fotók készülnek. A fényképekhez három jó dolog kell, alanyok, megfelelő helyszín és a jó fotós. Nekünk sikerült megtalálnunk a legjobbat, de helyettünk beszéljenek a képek…"

Petra és Tibor
"Őszintén szólva a kezdet kezdetén tartottunk az esküvői fotózástól. Elsősorban attól, hogy az izgalom mellett még a fényképezőgépek is feszélyezni fognak minket és ez látszani is fog a képeken. Azt hiszem, hogy ez akár alakulhatott volna így is, de mégsem...
Már az első megbeszélés alkalmával éreztük, hogy jól döntöttünk amikor a képei alapján Karcsit választottuk. A gyors esküvőszervezésünk miatt hihetetlen segítség volt, hogy az igényeink alapján irányította a helyszínválasztást és intézte az ezzel kapcsolatos szervezési munkát.

A fotózás nagyon kötetlenül és jó hangulatban telt. A határozottságnak, amivel a fotózást koordinálta és a folyamatos pozitív visszajelzéseknek hála egyre jobban éreztük magunkat ebben az eddig még ismeretlen szituációban. A beállítások ötletesek és egyediek, a képek pedig egyszerűen gyönyörűek. Egy morzsányi kivetnivalót sem találtunk sem a fotózással, sem a képekkel kapcsolatban, így tehát nagyon bátran ajánljuk Őt mindenki figyelmébe. Többek között az ilyen képek, emlékek azok, amik utólag mindenképpen meggyőzik róla az embert, hogy igenis megérte az esküvővel járó temérdek munka és izgulás. Még egyszer köszönjük!"

Klári és Sanyi
"Kedves Karcsi!

Köszönjük Neked, hogy megörökítetted életünk legfontosabb napját. A képek csodálatosak, hangulatosak, és egyediek. Külön öröm Nekünk, hogy a helyszínek, és a képen szereplő tárgyak mind tükrözik azt, ami számunkra a legfontosabb az életben. A képek nem csak gyönyörűek, de mondanivalójuk is van. Ilyen esküvői albumról álmodtunk, és ez most Neked köszönhetően megvalósult.

Még egyszer köszönjük!"

Nóri és Balázs
"Hol is kezdjük…..talán ott, hogy a Karcsival való találkozásunk SORSSZERŰNEK mondható. Amikor párommal elkezdtük februárban az esküvőnk szervezését, az az elképzelés élt bennünk, hogy nem egy szokványos, beállított, "szürke" fotósorozatot szeretnénk. A dolog pikantériája volt, hogy budapesti párként Hajdúszoboszlóra tervezett esküvőre, debreceni fotósok között kellett keresgélnem. Nagyon sokáig kerestem-kutattam az interneten, amíg ráakadtam Karcsira. A galériában meglátott képek után mondtam, hogy – "Igen, ez az, amit szeretnénk!" Sok levélváltással, telefonbeszélgetéssel és egy roppant jó hangulatú személyes találkozóval indult, a mi kis ismeretségünk. Nagyon hálásak vagyunk neki, hogy az utunkba gördülő "nehézségeket" leküzdve Ő lett a fotósunk. A májusban készült vidámparki eljegyzési fotósorozatunk remek alkalmat adott arra, hogy összeszokjunk, és önfeledten mozogjunk a gép előtt. A Nagy Napunkon már szinte természetes volt Karcsi jelenléte. A fotókról visszaköszönő érzelmek a legnagyobb bizonyíték erre.

Nagyon köszönjük, hogy Életünk egyik legszebb óráit és perceit megörökítetted Nekünk! Egy örök élmény maradt… találkozunk a gyémántlakodalmunkon. :-) "

Dorka és Peti
"Ő volt az egyetlen, akit nem ajánlás útján találtam meg. Erre utólag borzasztó büszke vagyok, hiszen a lehető legjobban döntöttem, amikor Őt választottam. A párom szabad kezet adott nekem, de ő is belátta, hogy nem volt oka aggódni, hiszen Karcsi megalkotta nekünk azokat a fotókat, amelyekre vágytunk. Hihetetlenül jó hangulatban teltek a fotózások, már az első próbafotók alkalmával megtaláltuk a közös nevezőt így hárman.

Nem átallott lehasalni elénk a betonra, belemászni a térdig érő sárba, vagy felugrani a korlátra, csak azért, hogy azt az egy pillanatot megörökíthesse. Ő nem vaktában kattintgat, hátha sikerül egy jó kép… Ő látja, melyik az a helyszín, fény és pillanat, ami együtt csodálatosan mutat.

Soha nem voltunk még ilyen szépek, mint ezeken a képeken!

Szinte olvasott a gondolatainkban, hiszen pontosan olyan képek készültek, amelyeket 30 év múlva is boldogan mutogatunk majd az unokáinknak: "Nézzétek, milyen szép volt nagypapa és nagymama!"
A három fotózás alkalmával annyira összeszoktunk Karcsival, hogy a lakodalomban rettentően elszomorodtunk, amikor ráébredtünk, hogy már nem fog többé fotózni minket.

A soha vissza nem térő, boldog pillanatainkat köszönhetjük neki, hiszen mindet megörökítette nekünk, és nem is akárhogyan!!"

Timi és Sanyi