Egy esküvői fotózásnak nem az ár a tétje, hanem az emlékeid, a képeid eszmei értéke.


Első megbeszélés:

Nem minden fotós tudja minden pár emlékeit megörökíteni, ahogy nem minden fotós való minden párnak.
Ezért mi egy konzultációval kezdünk - gyertek el és döntsétek el, én vagyok-e a Tiétek.

AJÁNDÉK: 1 órás konzultáció, (max. 3 fő részvételével) Időtartama:60 perc, ami alatt minden kérdésetekre válaszolok.Fotózási szolgáltatások
Van konkrét elképzelésed a képek hangulatáról, de nem tudod hol és hogyan lehetne a legeredetibben megvalósítani?
Ritkán fotózott helyszín választásával akarod látványossá tenni az esküvői képeidet vagy van néhány állomása a közös életeteknek, amelyek a kedvenc helyeitek?
Vagy pedig az lenne számodra a legmegnyugtatóbb, ha közösen készítünk egy fotózási forgatókönyvet, a hozzátok leginkább illő helyszínekről, a rátok jellemzőbb beállításokkal, és kellő körültekintéssel megtervezzük a lényeges szakmai összetevőket, hogy olyan képek készüljenek, amelyeken igazán önmagatok lesztek?


Romantikus kreatív pillanatok


Kreatív fotózás a legmeghittebb pillanatok fotózásának egyik szakasza, ekkor készülnek a legötletgazdagabb beállítások. Néhány órára izgalmas helyszíneket választunk, ahol csak kettesben vagytok.


Kreatív fotózás és családi pillanatok


Egészítsd ki a kreatív fotó sorozatod, legyen meg közös képeken a szertartások és az első gratulációk öröme. Ha nem az egész estés mulatság, csak a családdal töltött ünneplés és vacsora a legfontosabb számotokra, akkor fél napos fotózás alkalmával minden megörökítésre kerül.


Egy teljes nap az esküvőd minden pillanatával


Egy minden részletre kiterjedő fotózás, ami a készülődéstől indul és hajnalig tart. Ezért eldöntheted, hogy a kreatív fotózásra külön időpontban készülsz vagy az esküvőd napjára tervezed. Egy biztos, nem maradsz le az esküvőd egyetlen percéről sem, még azokról sem ahol nem vagy személyesen jelen. Sokszor hallom az ifjú pároktól később, hogy: „El sem hiszem, hogy ennyi minden történt az esküvőnkön!” A teljes napos fotózás alkalmával történik az esküvőtök legmélyebb dokumentációja.Újrafotózás


Előfordulhat, hogy egy olcsóbb kategóriában dolgozó, vagy másodállású fotósra esik a választásod és nem engem kérsz fel a kreatív fotóid elkészítésére. Amennyiben nem leszel elégedett a fotókkal, még nincs minden veszve. Lehetőség van előre egyeztetett időpontban a kreatív beállított képeid újbóli elkészítésére.

Szerviz szolgáltatás – képjavítás


Ez a szolgáltatás értékes lehet számodra, ha az esküvőd egyszeri és megismételhetetlen pillanatait gyakorlatlan, kezdő fotográfusra bízod, vagy olyan ismerősre, rokonra, aki tanulgat fotózni. Sok év tapasztalata, hogy az általuk készített képek messze elmaradnak a professzionális fotók minőségétől és előhívásra sem nagyon alkalmasak. Egy konzultáció keretében, díjmentes képértékelés során eldől, hogy hogyan tudom orvosolni a mások által készített gyenge minőségű fotókat.Kiegészítő szolgáltatások, amiből még válogathattok:


- jegyesfotózás az esküvő előtt 1-2 hónappal
- fotókönyvek készítése 30x20 cm-es méretben
- fotókönyvek készítése 30x30 cm-es méretben
- papír képek előhívása 10x15 cm-es méretben
- papír képek előhívása 13x18 cm-es méretben
- papír képek előhívása 30x40 cm-es méretben
- papír képek előhívása 50x60 cm-es méretben
- samedayslideshow elkészítése
- slideshow a nagy napról az esküvő után – zenés összefoglaló elkészítése
- Egyedi Facebook profilkép elkészítése
- Egyedi Facebook borítókép elkészítése
- második fotós jelenléte az esküvő napjánGARANCIÁK:


Kötbér: rövid határidővel dolgozom. Abban az esetben, ha a megbeszélt határidőn túl készülnének el a fotók, én fizetek Nektek kötbért a késedelem után.
Pontosság: időben, 45 perccel korábban érkezek az esküvő helyszínére.
Megjelenés: alkalomhoz illő öltözékben dolgozom az esküvő napján.
No alkohol: nem fogyasztok alkoholt az esküvőtökön.
Biztonsági mentés: az elkészített fotókat 1 évig díjmentesen eltárolom.


Nem kell attól félned, hogy lemondom a fotózásodat egy előnyösebb felkérésért. A fotózást minden esetben én végzem, így nyugodt lehetsz, velem fogsz találkozni az esküvődön és nem egy utolsó pillanatban elküldött fotóssal, akit a saját esküvődön ismersz meg. Fotóztam már esküvőt sarokgyulladással, friss térdműtét után egy héttel, vagy akár derékig a Dunában állva.

A galériában szereplő képek mindegyike saját fotó, saját szellemi termék. Valódi menyasszonyokról és vőlegényekről készültek évek alatt és nem Work Shop-ok beállított modell fotói. Elkészítésükhöz szükség van hosszú évek tapasztalatára, tudására és professzionális technikai eszközökre. Mindegyiknek meg van a maga története.